.

2020.11.05.

Biztosan ti is észrevettétek már, milyen felfokozott ritmusban éljük életünket. Rohanunk, nincs időnk kiélvezni az élet adta apró örömöket, amit akár egy krémes süti mellett eltöltött kellemes beszélgetés adhat. A világot megváltoztatni nem tudjuk, de mindent megteszünk azért, hogy minőségi süteményeinkhez a lehető leggyorsabban hozzájutva ezt az élményt otthonodban is átélhesd.

A Mandula átvételi Pontjainkon felgyorsult világ igényeihez igazodva szolgálunk ki téged. Olyan cukrászdát álmodtunk meg, ahol egy bevásárlás alkalmával gyorsan és kényelmesen beszerezheted kedvenc süteményeidet, átveheted az online megrendelt tortádat (rendelést adhatsz le és válogathatsz előre csomagolt süti dobozainkból). Kényelmes parkolás, gyors és kedves kiszolgálás mellett így nem kell lemondanod a kiváló ízekről, jó minőségről és a széles választékról sem.

A Mandula Pontokon ugyanazt a minőséget képviseljük, mint amit 1986 óta a debreceni Mandula cukrászdákban megszokhattak Vendégeink. Érdemes tudni rólunk, hogy családi vállalkozásunk három cukrászdát üzemeltet, nem fogadunk el borravalót, sokat jótékonykodunk és csak a tökéletes fogalmát ismerjük ha süteményről vagy tortáról van szó.

Szeretettel várunk, fedezd fel te is a Mandula élményt!

Kedves Vendégünk!

Szeretettel köszöntelek, Csordás László vagyok a Mandula cukrászdák ügyvezetője és -szüleimmel együtt- tulajdonosa.

35 éve létezem, lélegzem együtt a Mandulával, ez idő alatt sok minden megéltem és megtapasztaltam az üzleti élet világában. Meggyőződésem, hogy egy üzlet csak akkor lehet sikeres, ha tisztában vele a tulajdonos, miért csinálja vállalkozását, mit szeretne képviselni a világban. Évekkel ezelőtt 4 működési elvet határoztunk meg, amelyek szerint, amiért dolgozunk mind a mai napig.

Szeretném, ha Te is megismernéd ezeket az elveket, mert úgy tartom, hogy akkor lehet sikeres az együttműködés a munkatársainkkal, ha azonos az értékrendünk és közösek a céljaink.

A Mandula cukrászdák működésének 4 alappillére:

1. A legjobb minőségben készítjük a termékeinket

A Mandulában nincs kompromisszum, csak legkiválóbb alapanyagokkal dolgozunk és kizárólag olyan termékeket adunk a Vendégeinknek, amelyeket a saját családunk asztalára is jó szívvel tennénk. Nálunk a dió nem dejó, hanem tényleg dió, vaj helyett nem margarint használunk.

2. A Mandula a leginnovatívabb cukrászda

Folyamatosan keressük az innovációkat és képezzük magunkat. Cukrászdánkat és termékeinket állandóan fejlesztjük, vendégeink kedvence a Mandula macaron receptje is egyik párizsi tanulmányutunkon született meg. Mandula Pontjainkban vendégeink bevásárlóközpontokban is elérnek bennünket, így bevásárlásuk alkalmával is hozzájutnak süteményeinkhez, de saját találmányunk a dizájn torták is.

3. Az ország legismertebb cukrászdájává szeretnénk válni.

Célunk, hogy üzleteinket és termékeinket a legismertebbé tegyük az országban. Ez nem pusztán terjeszkedésről szól. Szeretnénk egyfajta etalonná és példává válni a hazai cukrászatban megmutatva azt, hogy milyen az igazán jó sütemény és torta. 2020 óta Mandula Pont koncepciónkkal, Debrecen után már Miskolcon is jelen vagyunk.

4. Szeretnénk a szakmán belül a legjobb munkahellyé válni

Hisszük, hogy a céljainkat csak egy jó csapattal valósíthatjuk meg, amelyhez egy jó munkahely kell, elégedett dolgozókkal. Vezetőként és tulajdonosként feladatomnak tartom, hogy olyan munkahelyet teremtsek, ahol a Kollégáim elégedettek és ahová örömmel járnak be dolgozni. Célom, hogy a Mandula cukrászdák legyen a legjobb cukrászdai munkahely. Dolgozói kártya programunkkal sok-sok kedvezménnyel jutalmazzuk dolgozóinkat, erősebb napokon közösen pizzázunk.

Kategória: 
Cukrászat Egyéb kategória Sütemény Torta