Miskolcon is indul a Mandula

2020.11.03.

Kedves miskolciak!

Nagy örömünkre szolgál bejelenteni, hogy hamarosan megnyitjuk Miskolc legújabb cukrászdáját a Mandula Pontot?

Mi a Mandula Pont, honnan jön ez az egész?

A Mandula cukrászdák egy debreceni vállalkozás, ahol 3 cukrászdát is üzemeltetünk már több, mint 30 éve. Most az első Debrecenen kívüli üzletünket Miskolcon nyitjuk meg.

A három egységünk közül kettő hagyományos, “beülős” cukrászda. A harmadik üzletünk a Mandula Pont, amivel szerettünk volna valami újat mutatni a cukrászdák piacán.

Felismertük, hogy Vendégeink sokszor a bevásárlás után térnek be hozzánk, hogy igazán minőségi, házias tortákat és süteményeket tudjanak beszerezni. Ez nekik plusz idő és energia.

Arra gondoltunk, hogy időt spórolnánk nekik ha egy népszerű szupermarketben nyitnánk egy üzletet, amely eltér a hagyományos cukrászdáktól. Itt a cél a gyorsaság és a kényelmes vásárlás.

Így született meg az első Mandula Pont Debrecenben a Kishegyesi úton a Tesco Extra áruházban. Az elmúlt több, mint 1 év alatt számtalan pozitív visszajelzést kaptunk és bebizonyosodott, hogy Vendégeink körében sikeres ez az új modell.

Most láttuk elérkezettnek az időt, hogy más városokba is elvigyük a Mandula Pontot és a választásunk Miskolcra esett.

A Szentpéteri kapunál a Tesco Extra áruház üzletsorán nyitjuk meg üzletünket, ahol friss sütemények és torták várnak Téged.

A nyitás pontos dátumával hamarosan jelentkezünk!

Kategória: 
Egyéb kategória