Ezeket ajánljuk idén ősszel a Mandula cukrászdákban

2020.10.14.
Bár egy jó sütemény minden évszakban jól esik, azért ahogy hűvösebbre fordul az idő, úgy kívánunk meg másféle édességeket. Míg például nyáron az "üdítő" jellegű, citrusos, gyümölcsös sütemények a favoritok, addig ősszel már a "komolyabb és tartalmasabb" süteményekre vágyunk. Ilyenkor jöhet a csoki minden mennyiségben. :)

Bár egy jó sütemény minden évszakban jól esik, azért ahogy hűvösebbre fordul az idő, úgy kívánunk meg másféle édességeket.

Míg például nyáron az “üdítő” jellegű, citrusos, gyümölcsös sütemények a favoritok, addig ősszel már a “komolyabb és tartalmasabb” süteményekre vágyunk. Ilyenkor jöhet a csoki minden mennyiségben. 🙂

Azonban tévedsz ha azt gondolod, hogy csupán süteményekkel dobhatsz fel nálunk egy kellemes őszi napot.

Ebben a cikkben megmutatjuk, hogy ilyenkor ősszel milyen termékeinket ajánljuk a leginkább a számodra ha betérsz hozzánk vagy ha otthonra vinnél egy tortát a hétvégi ebéd mellé.

Édes sütemények

Fekete-erdei tortaszelet

Igazi nagy klasszikus, amit azt hiszem bátran kijelenthetünk, hogy mindenki ismer és legalább annyian is szeretik. 

Fekete-erddei torta

Tejszínes csokoládé tortaszelet

A tejszín és a csokoládé találkozásából csak jó sülhet ki. Ebben az esetben egy kellemes, selymes élmény, ami finoman olvad el a szádban.

Tejszínes csokitorta

Tejszínes lúdláb torta

Gyermekkorunk nagy kedvence, ami régi, kellemes emlékeket ébreszt. Tökéletes választás egy családi ebéd mellé.

Lúdláb torta

Írkávé mousse torta

A mousse torták az egyik legnépszerűbb tortáink. Ez a finom kávés torta nem csak a kávé szerelmeseinek lesz a kedvence.

Írkávé mousse torta

Sós sütemények

Egy meleg ital mellé jól esik egy puha sós aprósütemény. Nálunk széles választékban kaphatsz belőlük. Őszintén Te is belemártod a pogácsát a capuccinodba? 🙂

Meleg italok

Ha már szóba kerülte a meleg italok, akkor jó ha tudod, hogy finom kávékkal és teákkal melegítheted fel tested és lelked ha betérsz hozzánk. Egy meghitt beszélgetés elengedhetetlen kellékeivel várunk.

Kategória: 
Egyéb kategória