Sütemények pont ott, ahol szeretnéd

2020.11.05.

Biztosan ti is észrevettétek már, milyen felfokozott ritmusban éljük életünket. Rohanunk, nincs időnk kiélvezni az élet adta apró örömöket, amit akár egy krémes süti mellett eltöltött kellemes beszélgetés adhat. A világot megváltoztatni nem tudjuk, de mindent megteszünk azért, hogy minőségi süteményeinkhez a lehető leggyorsabban hozzájutva ezt az élményt otthonodban is átélhesd.

A Mandula átvételi Pontjainkon felgyorsult világ igényeihez igazodva szolgálunk ki téged. Olyan cukrászdát álmodtunk meg, ahol egy bevásárlás alkalmával gyorsan és kényelmesen beszerezheted kedvenc süteményeidet, átveheted az online megrendelt tortádat (rendelést adhatsz le és válogathatsz előre csomagolt süti dobozainkból). Kényelmes parkolás, gyors és kedves kiszolgálás mellett így nem kell lemondanod a kiváló ízekről, jó minőségről és a széles választékról sem.

A Mandula Pontokon ugyanazt a minőséget képviseljük, mint amit 1986 óta a debreceni Mandula cukrászdákban megszokhattak Vendégeink. Érdemes tudni rólunk, hogy családi vállalkozásunk három cukrászdát üzemeltet, nem fogadunk el borravalót, sokat jótékonykodunk és csak a tökéletes fogalmát ismerjük ha süteményről vagy tortáról van szó.

Szeretettel várunk, fedezd fel te is a Mandula élményt!

Kategória: 
Cukrászat Egyéb kategória Sütemény Torta

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük