2020 Ország Tortái a Mandula cukrászdákban

2020.10.14.
Idén is megválasztották az év Ország Tortáját és természetesen a cukormentes változatot is. A Magyar Cukrász Iparosok Országos Ipartestülete idén immáron már a tizennegyedik alkalommal szervezte meg a „Magyarország Tortája” versenyt az augusztus 20-i nemzeti ünnepünk alkalmából.

Idén is megválasztották az év Ország Tortáját és természetesen a cukormentes változatot is.

A Magyar Cukrász Iparosok Országos Ipartestülete idén immáron már a tizennegyedik alkalommal szervezte meg a „Magyarország Tortája” versenyt az augusztus 20-i nemzeti ünnepünk alkalmából.

A mostani versenyre olyan recepteket vártak, amelyekben a kedvelt magyar ízek és gyümölcsök elevenednek meg. Az Ipartestület kiemelt figyelmet fordít arra is, hogy a nevezett torták csak kiváló minőségű alapanyagokból készüljenek.

Füredi Krisztián cukrászmester alkotása, a CURIOSITAS, azaz Kíváncsiság elnevezésű torta viselheti idén a kitüntető címet.

5033], [], true, true)” border=”0″ alt=”Ország Tortája 2020 Curiositas – Kíváncsiság” width=”800″ height=”533″ />

A Magyarország Cukormentes Tortája pedig a Szentivánéji Álom lett, amelyet a JÓkenyér cukrászat alkotott meg.

5034], [], true, true)” border=”0″ alt=”Ország Cukormentes Tortája 2020 Szentivánéji álom” width=”800″ height=”533″ />

Ezúton is szeretnénk gratulálni a Kollégáknak!

Gyere el és kóstold meg 2020 Ország Tortáit a Mandula cukrászdákban augusztus 19-től!

Természetesen a Mandula cukrászdákban is megkóstolhatod az Ország Tortáit, amelyeket augusztus 19-től lehet árusítani. Ebből az alkalomból hirdettük meg az Ország Tortája Bemutató Napokat, amire sok szeretettel várjuk kedves Vendégeinket!

Kategória: 
Egyéb kategória